P1010077.jpg

MEISTÄ 

Uskomme Embrosélla pientenkin arkisten tekojen lisäävän hyvinvointia.  Vastuulliset ja eettiset arvot ohjaavat toimintaamme, ja päämääränämme on auttaa sinua huolehtimaan itsestäsi. Haluamme omalla panoksellamme olla mukana rakentamassa maailmasta parempaa paikkaa.

P1017764.JPG
"Tavoitteenamme on auttaa sinua tuntemaan itsesi onnelliseksi, elämään tässä hetkessä ja kehittämään itseäsi, jotta voit nauttia elämästä täysillä."

Tuore yrityksemme sai alkunsa hyviksi todetuista keinoista mielialan kohottamiseen, rentoutumiseen ja onnellisuuden lisäämiseen. Olemme selvittäneet omatoimisesti useamman vuoden ajan avaimia mielen tasapainoisuuteen ja onnellisuuteen. Intohimomme hyvinvointia ja itsensä kehittämistä kohtaan kehittyi liikeideaksi asti, ja haluamme tuotteidemme sekä palveluidemme kautta kantaa kortemme kekoon mielenterveyden ja hyvinvoinnin kehittämistyössä.

 

Tavoitteenamme on auttaa sinua tuntemaan itsesi onnelliseksi, elämään tässä hetkessä ja kehittymään parhaaksi versioksi itsestäsi, jotta voit nauttia elämästä täysillä. Tuotteidemme tarkoituksena on hyvinvoinnin lisääminen, onnistumisen kokemusten tuottaminen ja terveellisten elämäntapojen tukeminen. 

Mielenterveys ja mielen hyvinvointi ovat lähellä sydäntämme, ja tuemme vuosittain mielenterveyden kehittämistyötä lahjoittamalla osan tuotostamme hyväntekeväisyyteen. Haluamme myös lisätä avointa keskustelua mielenterveyshäiriöistä ja olla tukena avun hakemisessa sekä itsensä hoitamisessa. Tuotteistamme voi olla apua hyvinvoinnin lisäämiseen, mutta muistathan etteivät ne yksinään paranna mielenterveysongelmia. Vaikeissa elämäntilanteissa suosittelemme hakemaan ensisijaisesti ammattiapua. Täältä löydät tietoa apua tarjoavista tahoista.

Valitsemme yhteistyökumppanimme  sekä tuotteemme tarkkaan, ja valinnassa otamme huomioon yrityksen eettiset arvot, vastuullisuuden, laadun, toimivuuden sekä tuotteen tuoman ilon. Embrosén arvot ovat hyvä olo, auttaminen, eettisyys ja epäitsekkyys.

Käy lukemassa Embrosén perustajan Minnan haastattelu

 ARVOMME 

HYVÄ OLO

Kaiken toimintamme lähtökohtana on hyvän olon tuottaminen ja asiakkaiden rohkaisu itsestään huolehtimiseen. Uskomme pientenkin arkisten asioiden lisäävän hyvää oloa, ja hyvän olon taas lisäävän onnellisuutta. Onnellisuuden tunne on hyvän elämän perusta ja usein myös itsestä kiinni. Jokaisella on oikeus hyvään oloon ja onnellisuuteen elämäntilanteesta riippumatta.

AUTTAMINEN

Haluamme aidosti auttaa sinua huolehtimaan itsestäsi, tuntemaan hyvää oloa, nauttimaan hetkestä ja kehittämään itseäsi. Tuemme hyväntekeväisyyden kautta mielenterveyden kehittämistyötä ja haluamme jakaa apua myös esimerkiksi blogissamme. Tuotteemme eivät yksinään ratkaise mielenterveysongelmia, ja haluamme kannustaa sinua hakemaan ammattiapua vaikeissa elämäntilanteissa.

EPÄITSEKKYYS

Haluamme toimia ennen kaikkea sinua varten ja olla aidosti avuksi. Vaikka kaiken liiketoiminnan lähtökohtana on kannattavuus, pelkkä tuloksen tavoittelu ei kuulu arvomaailmaamme. Luotamme aidosti tuotteisiimme ja olemme oman kokemuksemme myötä todenneet ne toimiviksi itsellämme. Haluamme auttaa juuri sinua löytämään sinulle parhaiten sopivat tuotteet

hyvän olon lisäämiseksi.

EETTISYYS

Ekologisuus ja eettisyys ovat meille hyvin tärkeitä, ja pyrimme ottamaan kestävän kehityksen periaatteet huomioon kaikessa toiminnassamme. Tuotteidemme valinnassa kiinnitämme huomiota niiden ekologisiin ominaisuuksiin sekä brändien eettisiin arvoihin. Haluamme kannustaa myös asiakkaitamme ympäristöystävälliseen elämäntyyliin ja uskomme, että pienilläkin ekologisilla valinnoilla on merkitystä kestävän kehityksen kannalta.

 

LAHJOITAMME TUOTOSTAMME 5% MIELENTERVEYDEN EDISTÄMISEEN

Mielenterveyden häiriöt ovat osa monen suomalaisen elämää. Esimerkiksi ahdistus, masennus ja erilaiset paniikkihäiriöt ovat hyvin tavallisia nykypäivänä. Haluamme mahdollisuuksiemme mukaan olla mukana auttamassa muita, ja tämän vuoksi 5 % yrityksemme tuotosta lahjoitetaan vuosittain mielenterveystyön edistämistyöhön.

minna embrose.jpg

MINNA

//

Intohimoni hyvinvointiin, mielen kehittämiseen sekä eettiseen elämäntyyliin on vahvistunut vuodesta toiseen. Olen itsekin joutunut opettelemaan, miten mielen häiriöitä, kuten ahdistusta, voi hoitaa kotikonstein. Minua kiinnostaa etenkin joogan ja meditaation vaikutus jaksamiseen sekä kirjojen tuottama mielihyvä. Pyrin kehittämään itseäni sekä osaamistani jatkuvasti, ja haluan auttaa mahdollisimman monia muita jakamalla oppejani eteenpäin.

Olen tehnyt töitä monilla eri aloilla, mutta eniten minulta löytyy käytännön työkokemusta vaatealalta sekä kaupan alalta muun muassa verkkokaupan parista. Olen ollut mukana useissa erilaisissa projekteissa ja työskennellyt myös konsulttina. Vaatealan koulutukseni ansiosta kiinnostuin vastuullisesta elämäntavasta, ja eettiset toimintatavat ovat minulle itsestään selvä asia. Nautin eri teelajikkeista, yin joogan pitkistä asanoista, erilaisista käsitöistä kuten neulomisesta, meren läheisyydestä sekä kirkkaista väreistä.