EMBROSÉ

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Pinterest Icon

hello@embroselife.com

+358 40 5495991

Hämeentie 157, Helsinki

© 2018 by Embrosé

LIITY YHTEISÖÖMME //

Emma Räsänen X Embrosé

JOOGA & HYVINVOINTIRETRIITTI

Sri Lanka, 15. – 22.2.2020

Tervetuloa mukaan ikimuistoiselle ja taianomaiselle retriitti-matkalle Sri Lankan saarelle, Hikkaduwaan 15.2.-22.2.2020.

Kiireisessä arjessa saatamme helposti jäädä kiinni suorittamiseen ja unohdamme ottaa aikaa kaikkein tärkeimmälle - omasta hyvinvoinnistamme huolehtimiselle. Sinä olet itsesi paras ystävä, joten onkin erityisen ihanaa, että saamme aloittaa yhteisen retriittiviikkomme juuri ystävänpäivän jälkeen!

Tämä ennenkokematon retriittiviikko on suunniteltu niin, että jokainen tulee varmasti saamaan paljon oivalluksia ja uudenlaisia hyvinvointia tukevia työkaluja, jotka on helppo viedä mukanaan omaan arkeen myös retriitin loputtua.

Joogaohjaaja Emma Räsänen johdattaa meidät päivittäin erilaisin jooga- ja meditaatioharjoitusten avulla luomaan vahvempaa yhteyttä itseemme. Vietämme viikkomme joogaten päivittäin kahdesti päivässä, aamulla auringon kanssa heräten ja illalla kattoterassilla tähtien alla rauhoittuen. Aamun harjoitukset ovat herättelevää, lempeää, mutta dynaamista flowjoogaa ja illan harjoitus taas auringon laskiessa viilentävää rauhallista yin-joogaa taivaallisella yoga nidralla. Joogaharjoitukset sopivat kaikentasoisille joogeille.


 

Minna Vähäsarja ja Maija Volotinen Embrosélta ohjaavat retriitillä itsestään huolehtimiseen, intuition vahvistamiseen sekä luovuuden vapauttamiseen liittyviä harjoituksia.

Majoitumme mitä upeimmassa hiljattain remontoidussa 800 neliön villassa Hikkaduwan välittömässä läheisyydessä, mutta kuitenkin täysin omassa rauhassa aidatulla alueella oman laguunin äärellä.

Huvilaltamme löytyy kaikki tarvittava mitä lomallaan voi kaivata, hyvinvarustellut huoneet (yhdelle tai jaetussa kahden hengen huoneessa, nopeimmat varaajat pääsevät valitsemaan huoneensa), iso kaunis piha-alue omalla uima-altaalla yksityisen rantalaguunin rannalla sekä suuri keittiö käytössä myös retriittiläisille.

Taloa vartioi 24h alueella asuva vartija. Lisätietoja Villa Vehallasta Facebookissa.

Tarjolla on päivittäin oman kokin valmistama ravitseva aamupala sekä yhteinen auyrvedinen illallinen. Ruoka on pääosin vegaaneillekin sopivaa kasvisruokaa, ja toki kaikki erityisruokavaliot otetaan huomioon.

Sri Lanka on myös surffaajien paratiisisaari. Takuuvarmat aallot päivittäin ovat vain 10 minuutin matkan päässä huvilaltamme. Retriittiläisillä on koko viikon ajan tarjouksena erityisen edulliset hinnat opetukseen sekä vuokriin, eli upea mahdollisuus myös napata aallot haltuun.

Hikkaduwalla pääset halutessasi myös harrastamaan muita vesiurheilulajeja, snorklaamaan tai vain loikoilemaan rannalla. Hikkaduwalla on myös erinomaiset mahdollisuudet tutustua paikalliseen kulttuuriin, käydä testaamassa Sri Lankan herkullisia paikallisia ravintoloita tai lähteä viettämään iltaa kaupungille. Ehkä haluat jonain päivänä ostaa tuliaisia itsellesi tai läheisillesi muistoksi lähtiessä? Ihania tuliaisia ovat mm. mausteet, Sri Lankan tee, kankaat sekä ayurvediset kosmetiikkatuotteet.

 

Kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin kuuluu tietenkin olennaisena osana myös rentoutuminen. Jokaisella on päivittäin vapaata aikaa, jonka voi käyttää haluamallaan tavalla vaikkapa lukien kirjaa villan uima-altaalla tai tekemällä pieniä retkiä lähialueella. Sri Lankalla on myös vahvat juuret ayurvedisessä parantamisessa sekä hoidoissa ja niistä kiinnostuneille osaamme vinkata ihanat ja edulliset paikat käydä hieronnassa tai muissa hoidoissa.


Retriitin hintaan kuuluu:

* Aamuisin yhteinen ohjattu meditaatio
* Pranayama hengitysharjoitukset päivittäin
* Aamuisin 75 minuutin flow jooga harjoitus
* Iltaisin 90 minuutin yin jooga sekä ohjattu yoga nidra
* Intuitiota ja luovuutta vahvistavia harjoituksia
* Yhteinen aamupala sekä illallinen paikallisen kokin valmistamana

tuoreista raaka-aineista päivittäin
* Kuljetus sovittuna ajankohtana Colombon lentokentältä

Varaa paikkasi pian! Paikkoja rajoitetusti.
Hinta ennen joulua varanneille EARLY BIRD hintaan 990€,
24.12 jälkeen hinta 1150€

Varausmaksu 200€
Lennot eivät sisälly hintaan.

Matka-aika 15.2.-22.2.2020

Varaukset sekä mahdolliset lisäkysymykset joko sähköpostilla osoitteeseen emmarasanenyoga@gmail.com tai viestillä Facebookissa inboksiin.

Tästä tulee kertakaikkisen ihanaa. Matka jota et taatusti unohda. Lähde mukaan yksin tai yhdessä rakkaan kanssa. Varaa aikaa itsellesi. Olet varmasti tämän ansainnut ♥