EMBROSÉ

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Pinterest Icon

hello@embroselife.com

+358 40 5495991

Hämeentie 157, Helsinki

© 2018 by Embrosé

LIITY YHTEISÖÖMME //

TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

YLEISTÄ

Teemme Embrosélla kaikkemme henkilötietojesi turvaamiseksi. Vastaamme kaikista syöttämistäsi henkilötiedoista  henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukaisen rekisteriselosteen ja tietosuoja-asetuksen (General Data Protection Regulation, GDPR) mukaan, tietosuojakäytännössä säädellyllä tavalla.

Keräämme henkilötietoja sopimusperusteisesti vain, kun se on tarpeellista esimerkiksi tilauksen tekoon liittyen. Keräämme vain liiketoiminnan kannalta välttämättömiä ja tarpeellisia tietoja, jotta asiakassuhteen hoitaminen sujuisi parhaalla mahdollisella tavalla, jotta tilaus voidaan toimittaa sinulle ja jotta maksaminen onnistuu verkossa maksupalveluvälittäjän kautta. Kun teet ostoksia verkkokaupastamme tai annat meille henkilötietojasi, hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn alla kuvatulla tavalla.

Olemme sitoutuneet noudattamaan henkilötietojen salassapitovelvollisuutta ja teemme kaikkemme henkilötietojen turvaamiseksi. Käsittelemme tietoja asianmukaisesti ja pidämme tiedot turvassa. Jos sinulla on kysyttävää liittyen tietosuojaamme, haluat poistaa henkilötietosi rekisteristämme tai tehdä niihin muutoksia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme hello@embroselife.com.

Kehitämme jatkuvasti palveluitamme, joten pidätämme oikeuden muutoksiin tietosuojaselosteessamme. Tämän vuoksi suosittelemme lukemaan tietosuojaselosteestamme uusimmat tiedot aina aika ajoin.

ASIAKASREKISTERI

Rekisterin nimi: Embrosé Life & Co Asiakasrekisteri

Rekisterin pitäjä: Embrosé Life & Co

Y-tunnus: 2902558-6

Yhteyshenkilö: Minna Vähäsarja

Sähköposti: hello@embroselife.com

Puhelin: +358 40 5495991

Embrosén asiakasrekisteriä käyttävät ainoastaan siihen valtuutetut henkilöt, joita sitoo vaitiolovelvollisuus. Rekisteriin pääsy on turvattu, eikävätkä tietoihin pääse käsiksi ulkopuoliset henkilöt. Jokaisella asiakasrekisterin käyttäjällä on henkilökohtaiset kirjautumistunnukset.

MITÄ TIETOA KERÄÄMME?

Tarvitsemme sinulta henkilötietoja, jotta voit tehdä tilauksen verkkokaupassamme ja käyttää palveluamme. Henkilötietoja kerätään ainoastaan tilauksen tehneiltä ja rekisteröityneiltä asiakkailta. Pyydämme sinulta tilauksen teon yhteydessä sekä asiakkaaksi rekisteröityessäsi etu- ja sukunimen, katuosoitteen, postinumeron, postitoimipaikan, maan, puhelinnumeron sekä sähköpostiosoitteen. Tiedot näkyvät tilausvahvistuksessa, jonka saat sähköpostiisi tilauksen tehtyäsi. Kävijämäärien analysointiin ja tilastointiin käytetään IP-osoitetietoa tai muuta tunnistetta.

Kun käytät palveluamme, järjestelmämme tallentaa tietokantaamme joitain toimintojasi, kuten tilaushistorian, toimitukset ja palautukset. Rekisteröityneiden käyttäjien tiedot säilyvät rekisterissä toistaiseksi, kunnes haluat tehdä tietoihin muutoksia tai poistaa henkilötiedot rekisteristämme. Mikäli tilaat uutiskirjeemme liittymällä sähköpostilistallemme, jää sähköpostiosoitteesi rekisteriimme. Olethan meihin yhteydessä, mikäli haluat muuttaa tai poistaa henkilötietosi rekisteristämme.

MIHIN TARVITSEMME HENKILÖTIETOJASI?

Tarvitsemme henkilötietojasi, jotta voimme toimittaa tilauksen sinulle ja palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Henkilötietojen avulla voimme tunnistaa kanta-asiakkuuden ja myöntää kanta-asiakasetuja, ilmoittaa uusista tuotteista sekä tarjouksista, kehittää markkinointia ja parantaa tuotteitamme sekä palveluitamme. Tämän lisäksi tarvitsemme tietoja yrityksen sisäiseen kirjanpitoon sekä tilastointiin.

Henkilötietojasi ei luovuteta eteenpäin, muutoin kuin viranomaisen niin vaatiessa lainsäädännön sallimissa rajoissa. Kolmansille osapuolille välittyy henkilötietoja ainoastaan maksutapahtumassa (maksupalvelun välittäjälle), kuljetuksessa (kuljetusfirmalle) sekä sähköpostimarkkinoinnissa (sähköpostimarkkinointikumppanille), mikäli olet tilannut uutiskirjeen. Lisäksi henkilötietoja on mahdollista myöntää perintäyhtiölle, mikäli laskusi siirtyy perintään. Kaikki palveluntarjoajat noudattavat tietosuojalainsäädäntöä. Henkilötietoja ei siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

OIKEUTESI

Asiakkaana sinulla on oikeus saada tietoa henkilötietojesi käsittelystä. Sinulla on oikeus saada tietoosi asiakasrekisterissä olevat henkilötietosi ja tarkistaa ne, tehdä tietoihin oikaisupyyntö tai poistaa tiedot kokonaan rekisteristämme. Lisäksi henkilötietosi voidaan siirtää toiselle rekisterin pitäjälle pyynnöstäsi. Sinulla on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käyttämästä tietojasi suoramainontaan ja poistaa tietosi sähköpostilistaltamme.

Sinulla on oikeus kieltää henkilötietojesi käsittely sekä perua suostumuksesi tietojen käsittelyyn. Oikeuksiisi kuuluu myös valituksen teko viranomaiselle, mikäli koet henkilötietojesi käsittelyssä rikottavan EU:n tietosuoja-asetusta.

Olethan yhteydessä kaikissa henkilötietojasi koskevissa asioissa ja pyynnöissä asiakaspalveluumme hello@embroselife.com.

EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ

Sivuillamme käytetään evästeitä (eng. cookie), joiden avulla parannamme palvelumme laatua, seuraamme kävijäliikennettä ja kehitämme sivustoamme toimivammaksi. Evästeet on suunniteltu tehostamaan ja nopeuttamaan asiointia sivuillamme. Eväste tarkoittaa tekstitiedostoa, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeistä ei ole haittaa kiintolevylle tai laitteelle. Joissain tapauksissa sivuston moitteeton toimivuus saattaa vaatia evästeiden hyväksymisen. Evästeet voi estää selaimen asetuksista, joista saat lisätietoa selaimen valmistajalta.